Thermo RadEye G10

RadEye G10 - sugárvédelmi dózismérő


A zsebméretű RadEye G10-es modell egy sokoldalú, hitelesíthető, hordozható dózis- és dózisteljesítmény mérő készülék.

Előnyei a kis méreten, a könnyű kezelhetőségen és a rugalmas működésen kívül a kiváló mérési teljesítmény, amelyet a kifinomult, kisfogyasztású csúcstechnológiás alkatrészek használata tesz lehetővé.

A teljesen automatikus önellenőrzés minimalizálja a szükséges karbantartást.

A belső memória 250 esemény tárolását teszi lehetővé.

Az alapvető funkciók könnyen elérhetőek még védőkesztyű viselése mellett is.
A RadEye G10 alkalmas a H*(10) környezeti gamma dózisegyenérték [Sv] és dózisegyenérték-teljesítmény [Sv/h] mérésére. PTB vagy MKEH hitelesítés kérhető.

A beépített rezgető és a fülhallgató kimenet lehetővé teszi a hangtalan riasztást, vagy a zajos környezetben való használatot.

A készülék tetején lévő riasztó LED látható, illetve a hang/fény/rezgés riasztás nyugtázható akkor is, ha a műszert a hozzá tartozó opcionális övtáskában tartjuk.


Az intelligens ratemeter algoritmus (ADF mód) garantálja, hogy a dózisteljesítmény legkisebb változása is detektálódik, ugyanakkor a véletlen fluktuációk eredményesen kiszűrhetőek.

A működési paraméterek könnyedén megváltoztathatóak közvetlenül a RadEye-on, vagy az opcionális PC szoftveren keresztül is. A menü funkciók lehetővé teszik azt is, hogy leegyszerűsítsük a műszer használatát, és csak a szükséges funkciók legyenek elérhetőek.

Részletes műszaki adatok a RadEye katalógusban:

RadEyeSelectionGuide.pdf
28 éve az Ön partnere a nukleáris méréstechnikában
Spektrum Méréstechnika Kft.
Cím: 1043 Budapest, Csányi László u. 34.
Tel.: 06-28-563-330
Utolsó módosítás:
2019.03.22.